Dela surf - Bästa mobiloperatörerna med delbar surf

En fördelaktig funktion med surf, är att det går att dela sin surf med sin partner, eller någon i familjen. Du kan alltså dela din surf som du har på mobilen med någon annans mobil. Det kan vara fördelaktigt om den andra personens surf plötsligt tagit slut och är i behov av surf för stunden. Det är väldigt enkelt och effektivt. Det finns flera mobiloperatörer med denna funktion, vilket gör dem till ett uppenbart val. Läs mer om detta på den här sidan!

Dela din surf med de bästa abonnemangen!

I och med att det finns flertalet operatörer med abonnemang som tillåter dig att dela surf med en annan, kan det vara svårt att välja ett abonnemang. Det finns många olika, som passar bra på olika sätt, beroende på vad du har för behov och krav bland annat. Vi har därför gjort det enkelt för dig att läsa på och jämföra de olika abonnemangen, här på vår sida. Det ska vara snabbt och effektivt att hitta det bästa abonnemanget för dig, men det ska också vara tydligt med dess skillnader och egenskaper, i syfte för att du väljer rätt abonnemang för just dig! Du kan alltså jämföra abonnemang för att dela surf med hjälp av den lista vi har samlat.

Mobiloperatörerna som låter dig dela surf

Det finns alltså mobiloperatörer som låter dig dela surf, om det är med familj eller partner, vänner eller också kollegor. Läs mer om dessa samt deras abonnemang och tjänster nedan.

Telenor

Hos ”Telenor Familj” går det att ha ett delat abonnemang. Ett helt vanligt mobilabonnemang men för hela familjen. Ni kan även välja ett abonnemang med obegränsad surf. En person blir huvudansvarig för abonnemanget. Du kan dela med familj eller vänner eller kollegor! Det gäller upp till åtta personer.

Tre

Hos Tre mobilabonnemang kan du också dela ditt abonnemang med flera personer. Om det är många som delar kan det vara fördelaktigt att skaffa en högre surfmängd på huvudabonnemanget.

Telia

Telia erbjuder även ett bra abonnemang. Alla användare får lika mycket surf. Det är en person som är mer huvudansvarig och denne väljer surfmängden. Utöver det fungerar det väldigt enkelt och smidigt.

Tele2

Tele2 erbjuder också ett abonnemang för flera att dela på. Däremot beror antal abonnemang i familj på nuvarande kreditregler. Ett sådant familjeabonnemang fungerar precis som ett vanligt mobilabonnemang hos Tele2. Alla har sin egen surfmängd.

Innehållsförteckning

Hur man delar surf

Du kan dela surf genom att anordna ett gemensamt abonnemang. Det vanligaste är ett familjeabonnemang. Där alla står på ett och samma abonnemang men man delar på surfen. Då går det att välja hur mycket surf man önskar att dela. Det går även att få obegränsad surf. Det är en person som blir huvudägare för ert abonnemang. Den här personen kan även fördela surfen för resterande som delar.

Innehållsförteckning

Kan man dela obegränsad surf?

Det går att dela obegränsad surf. Återigen beror detta på din mobiloperatör. En del operatörer erbjuder obegränsad surf, även för delad surf. Obegränsad surf för mobilen innebär att det går att surfa obegränsat, hela familjen samtidigt, förutsatt att detta sker i Sverige. Andra regler kan gälla utomlands. Du kan alltså dela ditt mobilabonnemang med dina barn, vänner, kollegor, eller någon annan. Då kan ni alla ha och dela på er obegränsade surf. Det är dock viktigt att se till vilka reglerna är för ditt mobilabonnemang, då det kan komma att variera.

Hur vanligt är det att man delar surf?

På senare tid har det kommit att bli betydligt vanligare att dela abonnemang, i syfte att dela surf. Det beror på den ekonomiska fördelen och för att effektivisera. Det blir betydligt smidigare och enklare att samordna med ett och samma abonnemang. Det beror på att alla i familjen exempelvis, eller du och din partner delar på samma surf vilket innebär att ni har samma villkor och regler att förhålla er till beträffande ert abonnemang. Föreställ dig att du har en familj på tre barn och en partner. Då blir det betydligt enklare om alla delar surf än om alla hade haft en varsin. Om det skulle behövas mer surf, kan en person förnya så får alla det samtidigt. Du sparar tid och energi på att dela surf!

crossmenu